İçeriğe geç

Ibb Spor Kompleksi Kaç Tl

Belediye spor salonları ücretli mi?

Örneğin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 50’den fazla spor tesisi futboldan yüzmeye kadar çeşitli spor alanlarında hizmet veriyor. Belediyenin spor tesislerinden hafta boyunca sabah 8:00’den akşam 6:00’a kadar.

İBB spor Salonu’na nasıl kayıt olunur?

online.spor.istanbul adresinden “Online Tesis Üyelik Kayıt Formu”nu doldurduktan sonra, raporlarınız ve engelli durumunuzla birlikte yararlanmak istediğiniz spor tesisinin Üyelik Hizmetleri Birimine başvuruda bulunabilirsiniz.

İBB spor kartı nereden alınır?

Kişiselleştirilmiş bir İstanbul Kartınız yoksa, Belbim’in web sitesinden online kayıt yaptırabilir veya kişiselleştirilmiş kartınızı aldıktan sonra doğrudan İstanbul Kart şubelerinden (örneğin öğrenci, sporcu vb.) başvuruda bulunabilirsiniz.

Tek tesis tüm branşlar 18 kontör ne demek?

Aşağıda listelenen çoklu üyelik paketlerimizden birini satın alarak, sahip olduğunuz 18 krediyi dilediğiniz işletmemizde, dilediğiniz şubemizde kullanabilirsiniz. Ancak krediler aynı gün, aynı işletmede, aynı şubede birden fazla kullanılamaz.

İBB spor Salonu kaç TL?

-18 yaş üstü vatandaşlarımız 15 TL üyelik ücreti ödeyerek tüm tesislerimizden faydalanabilirler. -18 yaş altı vatandaşlarımızdan yüzme haricinde üyelik ücreti alınmaz.

İBB spor paralı mı?

Tesislerimizle sporu tabana yaymayı, büyük küçük herkese spor yapma imkânı sunmayı ve mümkün olduğunca çok sayıda İstanbullunun spor yapmasını sağlamayı amaçlıyoruz (haftada 7 gün, 08:00-18:00).

İBB fitness haftada kaç gün?

İBB, 13 spor kompleksi olmak üzere toplam 69 spor tesisinde, 48 farklı branşta, haftanın 7 günü spor hizmeti sunuyor.

İBB spor okulları ücretli mi?

İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen ücretsiz yaz spor okulları, okul bahçelerinde ve spor salonlarında gerçekleştirilirken, çocuklar ve yetişkinlere yılın 365 günü spor yapma olanağı sunuluyor.

İBB spor 12 Kontör Ne Demek?

Üyelikler (fitness hariç) için üyeye sistemde 12 kullanım hakkı (kredi) verilir. Fitness alanında ise tüm üyelikler için üyeye sistemde 18 kullanım hakkı (kredi) verilir. Paket üyeliği olan üyeler aynı gün hem fitness hem de grup derslerini seçip kullanma hakkına sahiptir.

İBB spor kaç yaş sınırı?

İBB Spor Okulları; İl genelinde 40’tan fazla tesiste, uzman antrenör kadrosuyla, 19 farklı branşta, iki aylık periyotlarla, 3-17 yaş arası çocuklara spor eğitimi veriyor. Sporcu bir nesil yetiştiriyor!

İBB Sosyal Tesisleri’nde kimlere indirim var?

Üniversitemiz çalışanlarına (memur, işçi, sözleşmeli personel) İstanbul Büyükşehir Belediyesi sosyal tesislerinden %20 indirim uygulanmaktadır.

İBB spor Salonu kadın erkek ayrı mı?

Tüm tesislerimizde kadın ve erkekler için ayrı soyunma-giyinme odaları ve ılık su bulunan banyo olanakları mevcuttur.

İBB spor seanslar kaçta açılıyor?

Spor.istanbul web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. 16 yaş ve üzeri üyelerimiz Pazartesi’den Cuma’ya 07:00 – 19:00 saatleri arasında tenis kortları, fitness merkezleri, atletizm ve buz pateni pistleri gibi bireysel branş alanlarından faydalanabilirler. Üyelerimiz 14:00 – 19:00 saatleri arasında online seans rezervasyonu yapabilirler.

Spor.istanbul Kart Akbil Olarak Kullanılır mı?

1 Temmuz’dan itibaren online. Spor.istanbul üzerinden veya tesislerimizde rezervasyon yaptırmak ve hizmetlerden yararlanmak için kişiselleştirilmiş İstanbulkart kullanımı zorunludur.

Spor.istanbul seans iptal edilmezse ne olur?

22. Online rezervasyonunu önceden yaptırmamış olan üyelerin tesisten faydalanmasına izin verilmeyecektir. 23. Online rezervasyon yaptıran ve seans başlangıcından 3 saat öncesine kadar iptalini yapmayan üyelerin kredileri sistemden düşülecektir.

Belediye spor salonu kayıt nasıl yapılır?

Büyükşehir Belediyesi tesislerinde antrenman yapmak isteyenler bunu online olarak yapabilirler. Spor.istanbul web sitesini ziyaret ederek, en yakın tesiste istedikleri branşlara kayıt yaptırabilirler.

İBB spor okulları ücretli mi?

İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen ücretsiz yaz spor okulları, okul bahçelerinde ve spor salonlarında gerçekleştirilirken, çocuklar ve yetişkinlere yılın 365 günü spor yapma olanağı sunuluyor.

Belediye spor salonu kaç yaş sınırı?

Herkes için spor Yaş sınırı 18 ile 80 arasındadır. Etkinlik, kayıt ve kayıt için lütfen buraya tıklayın.

İBB fitness haftada kaç gün?

Aylık 40 bin üye kapasitesine sahip olan merkezler, hafta içi 07.00-22.30, hafta sonu ise 09.00-19.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir